Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BS_logo2012. július 12. és 15. között ismét Heineken Balaton Sound !!! Idén immáron a hatodik alkalommal tölti meg élettel a Balaton déli partját a hazánkban és külföldön is méltán ismert és elismert elektronikus zenei fesztivál. Már biztosan a fesztivál headlinerei között szerepel a 0. napon Ákos és Afrojack, csütörtökön Aviici, Martin Solveig és Fritz Kalkbrenner live showja!
Pénteken talán a legnagyobb tömegre Sven Väth és Sander van Doorn mellett, a tavalyi évben is hatalmas showműsorral érkező David Guetta számíthat.
Szombaton (a teljesség igénye nélkül) pár ismertebb név, akik biztosan feltüzelik az akkor már amúgysem lapos hangulatot: Carl Cox, Sasha és a Berlin Calling című kultfilm főszereplőjeként híressé vált Paul Kalkbrenner, aki 2010-ben hatalmas bulit csapott a BURN arénában, majd 2011-ben a Volt fesztiválon mutatta meg mekkora tömeget képes megmozgatni.
Akik még vasárnap is bírják a strapát, azok Steve Angello house ritmusai és Armin van Buuren trance himnuszai mellett természetesen még sok más előadó illetve csapat produkciójai közül csemegézhetnek!

A fellépők listája, ami még most is bővülhet, a fesztivál hivatalos weblapján megtalálható: http://sziget.hu/balatonsound/programok

414884_10151116667590817_2133081472_o

A legfrissebb információkért és a további fellépőkért érdemes csatlakozni a HBS Facebook oldalához, de követhetitek a szervezőket Twitteren is!

Bejelentkezés

hirdetés

Ha részt szeretnél venni az oldal szerkesztésében jelentkezz a fórumon!

légy Te is admin ;)

 

blogtar_web

Támogatónk

Copyright Mediqs.hu © 2012. All Rights Reserved.