Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BS_logoIdén július 7. és 10. között ismét a Heineken Balaton Sound tölti meg élettel a Balaton déli partját. Már biztosan a nagyszínpad headlinerei között szerepel csütörtökön Snoop Dogg és TIËSTO, pénteken MIKA és a PORTISHEAD csapata, szombaton a STEREO MC's, az UNDERWORLD, vasárnapon pedig sokak örömére ismét egy fergeteges nagyszínpados bulival vár DAVID GUETTA. A Berlin Calling című kultfilm főszereplőjeként híressé vált PAUL KALKBRENNER idén a VOLT fesztiválra látogat, amelyre a Balaton Sounddal kombinált fesztiválbérlet is kapható. Tavaly Kalkbrenner volt az egyik legnagyobb név a BURN Arénában, idén 2010 -hez hasonlóan is nagyon igéretes bulik várnak mindenkire! A teljesség igénye nélkül pár ismertebb név a fellépők közül: Axwell, Sebastian Ingrosso, Sterbinszky, Fedde Le Grand, Jeff Mills és Armin Van Buuren.

Az egyik legkedveltebb balatonparti színpadon, a délelőtt nyitó és pirkadatkor záró T-Mobile Teraszon is találkozhatunk pár méltán ismert névvel: John Digweed, Ricardo Villalobos, Luciano és a többiek :-)

A legfrissebb·információkért és a további fellépőkért érdemes csatlakozni a Balaton Sound Facebook oldalához, de követhetitek a szervezőket Twitteren is!

A Heieneken Balaton Soundra bérlet és napijegy június 24-ig kedvezményes áron váltható, a honlapon feltüntetett helyeken. A kiemelt jegyirodákban Üdülési csekket és Sodexo utalványt is elfogadnak.

További részletek a www.heinekenbalatonsound.hu oldalon!

Bejelentkezés

hirdetés

Ha részt szeretnél venni az oldal szerkesztésében jelentkezz a fórumon!

légy Te is admin ;)

 

blogtar_web

Támogatónk

Copyright Mediqs.hu © 2012. All Rights Reserved.