Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

logoIdén július 8. és 11. között ismét a Heineken Balaton Sound tölti meg élettel a Balaton déli partját. Biztosan a nagyszínpad headlinerei között szerepel csütörtökön a PET SHOP BOYS, pénteken a THE CHEMICAL BROTHERS csapata, szombaton DAVID GUETTA, vasárnapon pedig sokak örömére a JAMIROQUAI , az acid-jazz mozgalom legfontosabb követe. Ráadásul Tom Rowlands és Ed Simons koncertje igazi kuriózum: a kémikus testvérek ugyanis csupán néhány igazán rangos fesztivál meghívását fogadták el az idén. A tavalyi, közel félnapos szettet követően ismét fellép SVEN VÄTH és a legaktuálisabb szupersztárt, a Berlin Calling című kultfilm főszereplőjeként híressé vált PAUL KALKBRENNER is. Rajtuk kívül jelen lesz még a német dancemester, PAUL VAN DYK is a Heineken Balaton Soundon. Szintén a Nagyszínpadra érkezik TRICKY, aki minden bizonnyal felejthetetlen, új színt hoz magával! Nem mindennapi szabadstrandi őrületre számíthatunk a legnagyobb elektro zenei látókörrel bíró partyguruktól, a 2MANY DJ’S -től.

A monumentális Aréna fellépői között is természetesen csak olyan neveket találhatunk, akik garantálják a felejthetetlen partykhoz szükséges hangulatot. Pár név a teljesség igénye nélkül: PAUL OAKENFOLDJOHN DIGWEED, a világ leghíresebb dél-amerikai lemezlovasa, HERNAN CATTANEO az argentin DJ fenomén és a New York-i DENNIS FERRER.

Az egyik legkedveltebb balatonparti színpadon, a T-Mobile Teraszon találkozhatunk a német lounge-bandával, a CLUB DES BELUGAS -szal, és az elektro-ska LA KINKY BEAT -tel is.

A legfrissebb információkért és a további fellépőkért érdemes csatlakozni a Balaton Sound Facebook oldalához, de követhetitek a szervezőket Twitteren is!

A Heineken Balaton Soundra bérlet és napijegy július 7-ig kedvezményes áron váltható, a honlapon feltüntetett helyeken. A kiemelt jegyirodákban Üdülési csekket és Sodexo utalványt is elfogadnak.

A Balaton Soundot az Antropos és a Soundhead olvasói a tavalyi év legjobb fesztiváljának választották!

 

További részletek a www.heinekenbalatonsound.hu oldalon!

Bejelentkezés

hirdetés

Ha részt szeretnél venni az oldal szerkesztésében jelentkezz a fórumon!

légy Te is admin ;)

 

A tartalomból:

blogtar_web

Támogatónk

Copyright Mediqs.hu © 2012. All Rights Reserved.