Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az év reggae bulijával vette kezdetét kedden 2010 legnagyobb hallgatói bulija, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Tíz színpadon közel háromszáz fellépő: magyar zenekarok, dumaszínház, celebkemping, turisztikai - és szórakoztató programok várják a fiatalokat a festői környezetben, Orfűn, a Pécsi-tó partján.

efott2010

Az EFOTT -ra naponta tízezer fiatalt várnak a szervezők, akiket ingyenes buszok szállítanak Pécs belvárosa és a fesztivál helyszíne között non-stop. Térképet itt találhattok: LiNk A rendezvény területe: a tópart egészen az abaligeti elágazóig a fesztiválozók territóriumává válik egészen vasárnap 10. 00 óráig.

A 0. napon elsőként az Another Day majd a JrBrown&High Grade Band, a Zagastic, a Ride Da Riddim Special! Budapest Riddim&MC-s, ezt követően pedig a Ladánybene 27 jubileumi nagykoncertje volt hallható. Éjjel 2 órától a Ladánybene Sound System Special zárta a fesztivál nyitó napját.

A fiatalok testi épségére éjjel-nappal mentőszolgálat vigyáz, az EFOTT idejére előrejelzett rendkívül jó időre pedig a strand jelenthet felüdülést. A vendéglátó egységekben diákbarát árak várják a fiatalokat.

 

Képek hamarosan... ;-)

Bejelentkezés

hirdetés

Ha részt szeretnél venni az oldal szerkesztésében jelentkezz a fórumon!

légy Te is admin ;)

 

blogtar_web

Támogatónk

Copyright Mediqs.hu © 2012. All Rights Reserved.