Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Dr. Csiba László egyetemi tanárt, a Neurológia Klinika igazgatóját, az European Society of Neurosonology and Cerebral Hemodynamics (ESNCH) elnökévé választotta,
május végén tartott vezetőségi ülésén.

 

A tudományos társaságot 15 éve alapították. Az európai országokon kívül tagjai vannak Japánból, Izraelből, az Egyesült Államokból, Közel és Közép-Keletről valamint Ausztráliából. A következő konferencia Madridban lesz, 2010 májusban. Az ESNCH égisze alatt nemzetközi továbbképző tanfolyam is szerveződik 2010 tavaszán Debrecenben, melyre (az európaiakon kívül) Ázsiából is számítanak résztvevőkre. Az Európai Stroke Organisation vezetősége úgy döntött, hogy egyhetes nemzetközi továbbképző kurzusát - a Heidelbergi Egyetem évfordulója alkalmából - 2011-ben Heidelbergben rendezi meg. 2012-ben pedig a Debreceni Egyetem alapítása centenáriumának tiszteletére Debrecen adhat otthont a rangos nemzetközi tudományos eseménynek.
2009. június 9.
információ:
Dr. Fuxreiter Margit stratégiai igazgatóhelyettes
52-319-818, 30-303-4315, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Bejelentkezés

hirdetés

Ha részt szeretnél venni az oldal szerkesztésében jelentkezz a fórumon!

légy Te is admin ;)

 

A tartalomból:

blogtar_web

Támogatónk

Copyright Mediqs.hu © 2012. All Rights Reserved.